​ DIY: Tips en ideeën voor een kinderfeestje

tips-kinderfeestje

Praktische tips voor een spetterend kinderfeestje

Elke ouder wilt het beste voor zijn kind. Welk kind wilt nou geen goede indruk bij zijn vriendjes achterlaten? En niet geheel onbelangrijk. Een leuk kinderfeestje hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn.

Gezien de tijd bij een kinderfeestje raden wij je aan om de “kleinere” bouwpakketten te gebruiken. Dit voorkomt teleurstelling. Kinderen willen natuurlijk hun creatie af krijgen en vol trots laten zien aan hun ouders.

Hoe vermaak je kinderen en heb je een een ontspannen middag?

Kinderen vervelen zich over het algemeen snel. Kinderen zijn erg leergierig, ontdekken en ontwikkelen tal van processen in de loop der tijd. Voor een kinderfeestje raden we het volgende aan.

Koop voor elk kind hetzelfde model bouwpakket en koop er 1 extra om als voorbeeld op tafel te zetten.

Het maakt het voor jou als ouder ontspannen middag. De focus ligt dan namelijk op het maken van één houten bouwpakket. Hierdoor kun je de kinderen goed assisteren. Voor de kinderen wordt het op die manier ook een relaxte dag. Ieder kind is dan namelijk met hetzelfde bezig en er ontstaan onderling geen scheve gezichten.

Eenmaal klaar met bouwen? Dan is het tijd om ze te laten schitteren met verven. Voor elk kind één setje acrylverf waarmee ze helemaal los mogen gaan. Hierna kun je terwijl de verf opdroogt gezellig samen frietjes eten!

Handig om te weten

Alle houten bouwpakketten hebben het FSC keurmerk en zijn gemaakt van triplex hout. Dit biedt kans om een mooi educatief leermoment te creëren om kinderen iets bij te brengen. Bij elke set ontvang je een klein schuurpapier om de scherpe randen bij te schuren. Bekijk hieronder een overzicht van alle bouwsets waar een stap voor stap handleiding beschikbaar is. De instructiefilmpjes zijn compatible (geschikt) voor op alle tablets, laptops of desktops.

Bekijk de top 20 houten 3D puzzels

Benieuwd naar nog meer leuke voorbeelden van houten bouwpakketten? Volg ons op Pinterest of twitter en ontdek de wereld van 100% HOUT.

 

houten bouwpakketten voor een kinderfeestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *