Ontvang nu een gratis reep Tony’s Chocolonely

gratis Tonys Chocolonely (1)

gratis Tony's Chocolonely chocoladereep 2018

Deze actie is afgelopen

Ontvang nu 1 gratis reep Tony’s Chocolonely

Zonder beter te weten pak je een chocoladereep uit het schap. Grote kans dat deze cacaobonen niet op een eerlijke manier verkregen zijn. Na het lezen van dit blog laten we de keuze over aan jou.

Ben je voor chocolade die slaafvrij wordt geproduceerd? Dan is dit blog jou op het lijf geschreven. Allereerst begint slaafvrije chocolade namelijk bij jou. Ja jou:)

Maak daarom nu het verschil door de wereld een beetje beter te maken. Durf te kiezen voor eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely. Chocolade die ook nog eens heerlijk is! 

Ongelijk verdeelde keten

Aangezien de chocoladeketen ongelijk verdeeld is. Zijn er op het moment van schrijven miljoenen boeren aan ’t begin van de keten die cacao produceren. Vervolgens zijn er miljarden consumenten aan ’t eind van de keten die genieten van chocolade. En in ’t midden? Daar zit ’n handvol choco giganten dat ‘r baat bij heeft de inkoopprijs van cacao onmenselijk laag te houden. De cacaoboer leeft hierdoor in armoede.. met kinderarbeid en moderne slavernij tot gevolg.

Stop kinderarbeid

Zo werken er op de cacaoplantages van West-Afrika 2,3 miljoen kind(slaven) die onder erbarmelijke omstandigheden werken. Puur om jou te voorzien van chocolade verwerkt in repen, chocopasta, noem maar op.

Tony’s Chocolonely is een voorloper en voorvechter die zich sterk maakt tegen geproduceerde cacao door slavenarbeid. Hun missie is glashelder. Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je hier. Maak daarom samen een vuist tegen moderne slavenarbeid door te kiezen voor Tony’s Chocolonely. Zij werken enkel met traceerbare cacaobonen. Deze kopen zij dan vervolgens in van hun betrouwbare partners. Graag laten we jou ook beter kennismaken met deze smeuïge chocolade.

Schrijf een review en ontvang 1 gratis reep Tony’s Chocolonely

eerlijke chocolade (1)100% HOUT heeft eerlijke handel hoog in het vaandel staan. Daarom krijgt iedere klant 1 gratis 50 gram melkchocolade reep van Tony’s Chocolonely.

Wat moet je hiervoor doen?

Schrijf een review over jouw aankoop op onze website of een klantbeoordeling op Kiyoh.nl en we sturen je binnen enkele werkdagen 1 chocoladereep.

Daarnaast maak je ook elke maand kans om 15 euro shoptegoed te winnen! Onder het genot van Tony’s Chocolonely kun je natuurlijk altijd lekker shoppen op onze webshop.

 

tony chocolonely

Schrijf een review en ontvang een gratis chocoreep
Designed by Freepik