Onze zekerheden

Korting met idealVeilig online winkelen en betalen
Alle geldtransacties zijn bij ons 100% veilig. Al het betalingsverkeer wordt voor ons verwerkt door Mollie. Mollie staat garant voor een 100% beveiligde en versleutelde verwerking van jouw betaling. Dit betekent dat niemand toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de transactie. Mollie waarborgt jouw veiligheid namelijk met een veilige SSL-verbinding.

Zorgvuldig bezorgd door PostNLZorgvuldig bezorgd door PostNL
Wij streven er altijd naar om producten die op voorraad zijn binnen 24 uur te verzenden. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Alle bestellingen worden zorgvuldig bezorgd door PostNL. PostNL levert in 98% van de gevallen de volgende dag.

Zekerheid met het enige echte Webshop Keurmerk
100% HOUT heeft het Webshop Keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet je zeker met wie je zaken doet en heb je recht op bemiddeling bij eventuele klachten en geschillen. Bekijk ons Webshop Keurmerk certificaat op de website van Keurmerk.info.

FSC Keurmerk 100% HOUTKeuze uit FSC-gecertificeerde producten
Een groot deel van onze producten is gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De kwaliteit is niet alleen aantoonbaar beter dan de standaard (namaak) bouwpakketten zonder dit keurmerk maar door de aankoop ervan draag je tevens bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Lees hier meer over het FSC Keurmerk.