Over 100% HOUT

Kun je je de tijd herinneren van voor smartphones, tablets, spelcomputers, Facebook en Youtube? Hoeveel uren je met plezier aan het bouwen was om er vervolgens mee te vliegen, rijden, spelen of gewoon van te genieten?

Dat is waar het bij 100% HOUT om gaat. Ons doel is om je de herinneringen van toen weer te laten beleven met onze houten bouwpakketten, lucifer bouwpakketten, houten modelbouw, mechanische houten bouwsets en balsa houten modelbouw vliegtuigen.

Bouw zelf aan wat je maar wil, van een leuk houten bouwpakket tot een uitgebreid modelbouw project en introduceer het plezier van bouwen aan je nichtjes, neefjes, kinderen of kleinkinderen. We nodigen je uit om onze webshop te verkennen, jouw favoriete model te vinden en je bouwresultaten met ons te delen.

FSC Keurmerk
Een groot deel van onze bouwpakketten is gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten draag je bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Deze producten zijn in onze webshop te herkennen aan het FSC-logo. Lees hier meer over het FSC Keurmerk bij 100% HOUT.

Als je kiest voor onze bouwpakketten kies je voor duurzame kwaliteit. Als een bouwpakket toch niet aan jouw verwachtingen voldoet of dat je om een andere reden niet helemaal tevreden bent kun je jouw bestelling altijd gratis retourneren. Lees hier meer over onze drie belangrijkste zekerheden.

Veilig online winkelen
Wij vinden het erg belangrijk dat je bij 100% HOUT zonder zorgen veilig en vertrouwd kunt winkelen. Alle betalingen worden middels een beveiligde verbinding tot stand gebracht.  Daarnaast heeft 100% HOUT het Webshop Keurmerk. Deze partij staat voor veilig en vertrouwd shoppen.

Voordelen van 100% HOUT

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Cadeau inpakservice
  • Veilig online en achteraf betalen
  • Vertrouwd winkelen met het Webshop Keurmerk
  • Gegarandeerd duurzaam met het FSC Keurmerk

100% HOUT is onder andere bekend van:

Heb je nog vragen of suggesties over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0168 320 559.

Lees ons blog voor meer inspiratie of schrijf een review en win € 15,- shoptegoed.