Over 100% HOUT

Shaun het schaap sneak preview
100% HOUT is gespecialiseerd in duurzaam houten bouwpakketten, hout modelbouw en mechanisch houten bouwsets voor jong en oud. In ons uitgebreide assortiment vind je voor ieder wat wils, van ridderkasteel tot poppenhuis, vliegtuigen, boten en dieren. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste houten bouw en knutselpakketten, geregeld zul je dan ook nieuwe producten in onze webshop vinden.

100% HOUT heeft het grootste online assortiment houten bouwpakketten van Nederland. Daar zijn we dan ook heel trots op. Een groot deel van onze bouwpakketten is gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor FSC-gecertificeerde producten draag je bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Deze producten zijn in onze webshop te herkennen aan het FSC-logo. Lees hier meer over het FSC Keurmerk bij 100% HOUT.

Wij vinden het erg belangrijk dat je bij 100% HOUT zonder zorgen veilig en vertrouwd kunt winkelen. Alle betalingen worden middels een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Als je kiest voor onze bouwpakketten kies je voor duurzame kwaliteit. Als een bouwpakket toch niet aan jouw verwachtingen voldoet of dat je om een andere reden niet helemaal tevreden bent kun je jouw bestelling altijd gratis retourneren. Lees hier meer over onze drie belangrijkste zekerheden.

100% HOUT is onderdeel van 100% Verrassend! VOF en heeft het Webshop Keurmerk. Deze partij staat voor veilig en vertrouwd shoppen. Lees ons blog voor meer inspiratie of schrijf een review en win € 15,- shoptegoed.

Voordelen van 100% HOUT

  • Gratis verzending vanaf € 30,00
  • Gratis binnen 30 dagen retourneren
  • Cadeau inpakservice
  • Veilig online en achteraf betalen
  • Vertrouwd winkelen met het Webshop Keurmerk
  • Gegarandeerd duurzaam met het FSC Keurmerk

100% HOUT is onder andere bekend van:

Heb je nog vragen of suggesties over onze mooie producten? Neem dan gerust contact met ons op via hallo@100phout.nl.