Zakelijk bestellen met aantrekkelijke kortingen

De producten van 100% HOUT zijn educatief, leerzaam en creatief en daarom zeer geschikt voor gebruik bij schoolprojecten, ouderen activiteiten, recreatie en creatieve knutselactiviteiten voor kinderen. Onze houten bouwpakketten zijn uitermate geschikt voor de ontwikkeling van logisch en probleemoplossend denken bij zowel kinderen als (jong)volwassenen.

Bekijk alle voordelen van het bouwen van houten bouwpakketten voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen op deze pagina.

Het voor jouw organisatie erg aantrekkelijk om bij 100% HOUT te bestellen. Bij grotere aantallen vanaf 5 producten in een bestelling profiteer je namelijk van aantrekkelijke kortingen tot wel 40%.

Enkele van onze tevreden klanten:

enkele van onze tevreden klanten

Wordt jij onze volgende tevreden klant? Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer ook van aantrekkelijke kortingen. Liever eerst kennis maken met de houten bouwpakketten van 100% HOUT? Vraag dan een gratis en vrijblijvend een sample aan.

Wij leveren aan scholen, buitenschoolse- en kinderopvangorganisaties, verenigingen, instellingen en professionals. Daarnaast leveren wij aan bedrijven, reclame- en pr bureaus in de vorm van relatiegeschenken en/of promotionele doeleinden.

Offerte aanvragen Gratis sample aanvragen

Op al onze zakelijke overeenkomsten zijn van toepassing: Algemene Verkoopvoorwaarden Zakelijk